PIERRE EYEWEAR

pierre2
meisje-parel

Elk montuur is de creatie van een hoge kwaliteit en fabricage, handgemaakt door vakmensen met behulp van geavanceerde technieken. De expertise van de Franse productie in de internationale brillenmarkt wordt ondersteund door Pierre Eyewear. Alle monturen zijn Hand Made in France, tevens het merkteken van het merk. Geen productiewerk in een grote fabriek maar vakwerk in een werkplaats met 10 vaklieden die het ambacht brillen maken nog verstaan.

Van droom naar werkelijkheid
Geduld en doorzettingsvermogen zijn twee kenmerken van Pierre. Vanaf zijn jeugd zijn mode en design absolute passies geweest (hij is een toegewijd bewonderaar van Ferdinand Alexander Porsche en zijn 911). Om praktische redenen vervolgde hij business school en studeerde af op 21-jarige leeftijd. Daarna trok de aantrekkingskracht op vernieuwing en verandering hem naar de Verenigde Staten. Tijdens zijn tienjarige verblijf daar ontdekte hij de brillenwereld, en nam deel aan de ontwikkeling van de collecties van Lacoste, L’Amy en Nina Ricci. Bij zijn terugkeer naar Frankrijk, brachten zijn ervaring van zijn samenwerking met een aantal designers en zijn eigen creatieve en ondernemende geest hem tot het idee om zelf te gaan ontwerpen. Hij had een nieuw doel voor ogen: het bevrijden van zijn persoonlijke inspiratie en het creëren van zijn eigen collectie.

Gesterkt door zijn unieke ervaring en aangemoedigd door zijn klanten ontwikkelde Pierre zijn eerste prototypes. Zijn geest boordevol met schetsen, ideeën en zijn hartstocht voor innovatie liet er geen twijfel over bestaan ​​dat de tijd rijp was voor de start als ontwerper. Zijn vastberadenheid en geduld zijn de sleutels tot het bereiken van zijn droom.

Pierre’s visie
Bovenal moeten brillen een object van schoonheid zijn. Zoals het tegenwoordig ook een mode-accessoire is, kan het ook een kunstwerk zijn! Een ergonomisch en comfortabel object natuurlijk, maar ook een waarvan het een genot is om naar te kijken, te bezitten, en natuurlijk om te dragen.

Collectie
Zijn eerste collectie kreeg een unieke stijl, subtiel en ingenieus, opvallende allure en de zuiverheid van het ontwerp. De slimme vormen worden versterkt door een zorgvuldige keuze van kleuren. Zijn motto: Harmonie van elegantie en eenvoud. Tegenwoordig is Pierre Eyewear niet meer weg te denken uit de mooie winkels die nog gevangen worden door een collectie met stijl, elegantie en grote klasse.

Impressie van Pierre Eyewear

web1
web3
web2
web4

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ADRES

KORTE DELFT 3
4331 AT MIDDELBURG

E-MAIL: INFO@TONSBRILLENMODE.NL
TELEFOON: 0118 64 11 17

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG gesloten
DINSDAG 09:30 – 17:30
WOENSDAG 09:30 – 17:30
DONDERDAG 09:30 – 17:30
VRIJDAG 09:30 – 17:30
ZATERDAG 09:30 – 17:00
ZONDAG GESLOTEN

VOLG ONS

© 2021 PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Begin the typen en enter om te zoeken