OPTICIEN AAN HUIS

ton

DE OPTICIEN AAN HUIS

Wat een gemak voor U, lekker thuis in Uw eigen vertrouwde omgeving komen wij bij U langs voor Uw bril. Met vaste regelmaat zijn wij in Uw buurt. U hoeft dus niet meer de deur uit, want wij komen naar U toe. U hoeft alleen maar even af te spreken +0118-641117.

Download onze informatiebrochure hier

schermafbeelding-2017-04-29-om-23.34.23

Eerst voeren wij met de modernste apparatuur die Zeeland rijk is een computeroogmeting. Dit gebeurt met de Nidek. Vervolgens gaan wij op de ouderwetste manier met de pasbril de puntjes op de “i” zetten voor het allerbeste resultaat wat uw zicht betreft. En zijn er bepaalde oogafwijkingen waarbij mogelijk nader onderzoek door bijvoorbeeld de oogarts gewenst zijn, dan zorgen voor een snelle doorverwijzing.

Een van de allerbelangrijkste metingen wat uw ogen betreft is oogdrukmeting. Wij ervaren dat dit helaas nog als een wordt vergeten of veel te lang geleden is. Daarom hebben wij als een van de weinige opticiens in Nederland de ICARE oogdrukmeter. Met dit apparaat kunnen wij binnen enkele seconden uw oogdruk meten. U voelt namelijk zelf niet wanneer deze niet goed is, maar bij een tijdige ingrijpen word onnodig erger voorkomen.

Met de grootste zorg worden de brillen in onze zeer moderne werkplaats gerepareerd en gemonteerd. En ondanks deze machines komt er toch nog erg veel handwerk bij aan te pas. Dit geeft echter wel het beste resultaat zodat U het meeste plezier aan Uw nieuwe bril kunt beleven.

Gemak dient de mens, dus daarom komen wij met een uitgebreid assortiment monturen naar U toe. Lekker in Uw eigen vertrouwde omgeving een nieuwe bril uitzoeken. U hoeft er niemand voor lastig te vallen. En is de bril klaar dan komen wij hem zo snel mogelijk naar U toe brengen. Gemiddeld duurt dit 1 á 2 weken. Maar indien mogelijk en nodig nog sneller. En door onze jarenlange ervaring weten wij al heel snel wat een goed passend montuur voor U is waarbij uiteraard Uw eigen wensen voorop staan.

Zelfs het declareren van de vergoeding voor een bril regelen wij voor U. Dankzij de moderne technieken kunnen wij zien wat U voor vergoeding krijgt en dit direkt van de rekening aftrekken. Dit scheelt U veel tijd en geregel en Uw bril is gelijk weer een stuk goedkoper bij ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ADRES

KORTE DELFT 3
4331 AT MIDDELBURG

E-MAIL: INFO@TONSBRILLENMODE.NL
TELEFOON: 0118 64 11 17

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 13:00 – 17:30
DINSDAG 09:30 – 17:30
WOENSDAG 09:30 – 17:30
DONDERDAG 09:30 – 17:30
DONDERDAGAVOND 19:00 – 21:00
VRIJDAG 09:30 – 17:30
ZATERDAG 09:30 – 17:00
ZONDAG GESLOTEN

VOLG ONS

© 2018 PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Begin the typen en enter om te zoeken