OOGMETING

EEN NAUWKEURIGE OOGMETING

Het kiezen van een nieuwe bril is een belangrijke aangelegenheid, het draagt namelijk bij aan uw uitstraling! Daarnaast dient een bril te voorzien van een haarscherp zicht. Een nauwkeurige oogmeting is daarbij van cruciaal belang!

oog-1

De oogmeting van Ton’s Brillenmode bestaat uit 5 stappen.

Door middel van een voormeting en nachtzichtmeting verkrijgen wij de benodigde inzichten in de sterkte van uw ogen. Tijdens dit onderzoek meten wij ook de oogdruk, deze mag niet te hoog zijn.

Uw levensstijl en persoonlijke wensen hebben een belangrijke invloed op het kiezen voor een bril. We nemen alle tijd om uw wensen te bespreken en nemen dit als vertrekpunt voor de volgende stappen.

Door u op afstand door verschillende glassterkten naar letters te laten kijken kunnen wij uw ogen afzonderlijk meten. Na calculatie kunnen wij tot een nauwkeurig beeld komen van uw sterkte.

Na afloop van de oogmeting volgen nog enkele testen om te kijken hoe uw ogen samenwerken. Hierbij wordt onder andere uw dieptezicht en pupil beweging geanalyseerd.

We bespreken allereerst de testresultaten met u. Nu wordt het leuk! We gaan namelijk opzoek naar een merk en montuur die het beste bij uw past. Na de keuze van een merk en montuur monteren wij het juiste glastype en kunt u even later uw gloed nieuwe bril ophalen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ADRES

KORTE DELFT 3
4331 AT MIDDELBURG

E-MAIL: INFO@TONSBRILLENMODE.NL
TELEFOON: 0118 64 11 17

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG gesloten
DINSDAG 09:30 – 17:30
WOENSDAG 09:30 – 17:30
DONDERDAG 09:30 – 17:30
VRIJDAG 09:30 – 17:30
ZATERDAG 09:30 – 17:00
ZONDAG GESLOTEN

VOLG ONS

© 2021 PROUDLY MADE BY: FLORIS MARKETING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

Begin the typen en enter om te zoeken